Take a fresh look at your lifestyle.

Gjërat bëhen serioze, Mevlani i bën dhuratë Ledjanës

Si duket ky çift po shkon drejt rrugëtimit në lidhje.

Pasi deklaruan se janë vetëm për njëri-tjetrin, Mevlani dhe Ledjana po shihen tashmë edhe më të përkushtuar. Mevlani së fundi e ka surprizuar Ledjanën me një dhuratë.

Kjo e fundit e ka postuar në ‘Story-n’ e saj në Instagram, ku edhe e ka falënderuar.

Mevlani i ka dërguar një varesë, me të cilin i drejtohet asaj “Mbretëreshë”, teksa Ledjana ka shkruar “Faleminderit” në mbishkrim duke i bërë edhe tagg.

Ledjana dhe Mevlani pritet të dalin nga studio si çifti i parë nga emisioni

.