Take a fresh look at your lifestyle.

Kurti e Osmani fotografohen në Gërmi teksa relaksohen me familjet e tyre

Ata janë relaksuar nën rrezet e diellit.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti së bashku me kandidaten për presidente Vjosa Osmani, janë parë sot në parkun e Gërmisë në kryeqytet.

Kurti është parë i shoqëruar me bashkëshorten e tij, Rita dhe vajzën, ndërsa Osmani ka qenë i shoqëruar me bashkëshortin e saj Prindonin dhe dy vajzat.

Kurti e Osmani shihet se janë duke kaluar një ditë të këndshme familjare.