Take a fresh look at your lifestyle.

KEDS njofton se në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

Njoftimi për ndërprerjen e rrymës.

KEDS ka njoftuar se nesër në disa qytete nuk do të ketë rrymë.

Njoftimi i plotë:

 Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

03.04.2021

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (Kodi:19000041005) prej orës 10:30 – 15:00.

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

Nga TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Exlusivi (Kodi: 10010014) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Exluzivi.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve 10kV.

3.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV F. Filozofik (Kodi: 19100004008) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Fakulteti Filozofik 2.

Arsyeja: Dislokimi i kabllove 0.4kV sipas zgjidhjes teknike.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 09:00-09:30 dhe nga ora 14:00-14:30

Vendet: Lluka e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhar, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaçel dhe Maznik.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulim me ndarës të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Lumbardh Molukët (Kodi: 53000005007) prej orës 09:00 deri në ora 14:30

TS 10/04 kV Pozhar Qaush Asllanaj (Kodi: 53000005011) prej orës 09:00 deri në ora 14:30

Vendet: Muluktë, Pozhar Çaush Asllanaj.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të mesëm në degëzimin Moluktë.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet në degëzim:

TS 10/04 kV Bllaca VI lagjja Sutka (Kodi: 32000007005) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Peqani (Kodi: 32000007006) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Duhla Kraishtë (Kodi: 32000007007) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Duhla B.Qatani (Kodi: 32000007008) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Duhël, Lagjja Sopaj (Kodi: 32000007009) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Duhël, restorant Giri (Kodi: 32000007010) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Bllaca V Bajraktari (Kodi: 32000007011) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Bllaca I shkolla (Kodi: 32000007012) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Bllaca II Zekollët (Kodi: 32000007013) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Bllaca III (Kodi: 32000007014) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Bllaca II Lumaj (Kodi: 32000007015) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Kyqykët Bllacë (Kodi: 32000007031) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Bllacë (Kodi: 32000007032) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Zekollët Bllacë (Kodi: 32000007033) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV N.T.P Kroni Bllacë (Kodi: 32000007034) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV TS Beco (Kodi: 32000007035) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Lagjja Hoxhaj Bllacë (Kodi: 32000007036) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Duhël (Kodi: 32000007040) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Dule Lagjja te Xhamia (Kodi: 32000007041) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Dule Lagjja Rafshi(Kodi: 32000007042) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Bllacë (Kodi: 32000007045) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Vendet: Bllacë dhe Duhël.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe përforcimi i rrjetit të tensionit të mesëm.

03.04.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.39 Velania (Kodi: 11000018) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Velania, Rezervoari dhe rr.Norbert Jokli.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje.

06.04.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Matiqani 2 (Kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

06.04.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi:16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçje e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Vragoli 1 TS Blinda (kodi:15018007009) prej orës 11:30 deri 16:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Vragoli.

Arsyeja: Vendosja e ormanëve të tensionit të ulët sipas projektit.

3.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV J16 Mati 2 (kodi:19000026) prej orës 09:00 deri 18:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 5, VG Constuksion, rrugë: Muharrem Fejza, Skender Çeku, Imer Elshani, Enver Maloku dhe Banesat e Pozhegu Brathes.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe identifikim i kabllove.

4.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV J06 Lagjja e Spitalit 4/1 (kodi: 19000038) prej orës 09:00 deri 18:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha dhe Chelsea Point.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe identifikim i kabllove.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Kinemaja Muri (kodi:40040004201) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kinemaja Muri (kodi:40040004020) prej oëes 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Kinemaja Muri.

Arsyeja: Selektimi i kabllove në pusetën pranë TS”Kinemaja” dhe energjizimi i TS “Kinemaja e re”.

06.04.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 10:00-10:30 dhe nga ora 14:00-14:30

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarës të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Pompa Planqor 2 (Kodi: 80080009003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pompa Planqor 2.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TSSH Shupkovci (Kodi: 70000102038) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Shupkovc.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllës së drurit me të betonit, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

07.04.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Azmani (kodi: 40041011031) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Azmani.

Arsyeja: Montimi i kthinës së re sipas projektit investiv në TS “F&A Inxhiniering”.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Objekti Agni Ismaili (kodi: 40040005206) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Objekti Agni Ismaili.

Arsyeja: Montimi i kthinës së re sipas projektit investiv në TS “F&A Inxhinering”.