Take a fresh look at your lifestyle.

Nëse e shihni këtë grua lajmërojeni policinë

Policia e Kosovës kërkon ndihmë

Policia e Kosovës ka kërkuar ndihmë nga qytetarët për gjetjen e Afërdita Colajt.

Policia ka publikuar fotografinë me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore nё Pejё- dega Klinë, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e saj.

Personi i kërkuar është:

· AFERDITA (Zef) COLAJ e lindur me 02.09.1982 Klinë.

E akuzuara është e kërkuar për veprёn penale:

· “MASHTRIM”

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

– 192 dhe 080019999 (pa pagesë)

– 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë – E-mail adresa: info@kosovopolice.com