Take a fresh look at your lifestyle.

Vajzat po ‘tranohen’ për Andin në ”Për’puthen”, por nuk keni parë vëllanë e tij sa i bukur është

Andi dhe Jasmina

Andi është kthyer në një nga djemtë më të pëlqyer të “Përputhen”, si nga vajzat brenda emisionit, edhe jashtë.

Bukuroshi nga Peja ka marrë një vëmendje të madhe, por prisni se nuk keni parë akoma vëllain e tij.

Vëllai i Andit quhet Artan dhe konkurrenti ka postuar një video me të. Të dy vëllezërit janë simpatikë dhe ngjajnë shumë, sikur të ishin binjakë.

Ku i dihet, ndoshta në të ardhmen shohim edhe Artanin pjesë të “Përputhen”.