Take a fresh look at your lifestyle.

Kaq vota morën të gjithë presidentët e Kosovës

Kosova ka zgjedh presindetin e vendit

Fatmir Sejdiu dhe Atifete Jahjaga janë dy presidentët që morën më së shumti vota të deputetëve.

Presidenti i parë pas përfundimit të luftës në Kosovë ishte Ibrahim Rugova i cili në atë kohë kishte marrë 65 vota.

Presidenti i parë pas pavarësisë së Kosovës, ishte Fatmir Sejdiu, i cili mori 80 vota të deputetëve.

This Is How I Turned £250 Into £9,000 With Amazon
Pas tij në krye të shtetit me një konsensus politik erdhi Atifete Jahjaga e cila po ashtu mori 80 vota të deputetëve.

Ndërsa Hashim Thaçi në vitin 2016 kishte marrë 71 vota.

E Vjosa Osmani që u votua sonte mori gjithsejtë 71 vota.

Ibrahim Rugova – 65 vota

Fatmir Sejdiu – 80 vota

Atifetja Jahjaga – 80 vota

Hashim Thaçi – 71 vota

Vjosa Osmani – 71 vota