Take a fresh look at your lifestyle.

Në pritje të Vjosa Osmanit, burri i saj dhe dy vajzat shihen para presidencës

Vjosa Osmani do ta marrë detyrën e presidentes, raporton Gazeta Express.

Tashmë para presidencës janë bërë përgatitjet e para për nisjen e ceremonisë.
Aty janë parë disa ambasadorë, ministra, nënkryetarja e Kuvendit, Saranda Bogujevci dhe burri i Vjosa Osmanit, Prindon Sadriu.

I njëjti është parë duke pritur për presidenten së bashku me dy vajzat binjake të çiftit.