Take a fresh look at your lifestyle.

Lajm i mirë: Fillon vaksinimi anti-Covid i personave mbi moshën 85 vjeçare

Mosha 85 vjeçare

Në Sallën “1 Tetori”, në Prishtinë do të bëhet vaksinimi i personave mbi moshën 85 vjeçare.

Javën e kaluar ka filluar vaksinimi i personelit shëndetësor kundër virusit Covid-19.

Vaksinimi do të bëhet edhe në Pejë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Vushtrri, Gjilan dhe Prizren.

Deri të martën mbrëma janë vaksinuar 3 181 persona.