Take a fresh look at your lifestyle.

Dikur armiq të përbetuar e sot shokë të ngushtë

Noizy dhe Ledri dikur u rrahën me njëri tjetrin!

Duket se gjithçka që ka ndodhur në të kaluarën, mbetet në të kaluarën për Ledrin dhe Noizyn.

Ky i fundit i ka bërë një dhuratë shumë të bukur vogëlushes së Ledrit. Ai i ka dërguar Poem Blusë disa bluza nga linja e veshjeve të brendit të tij “Illyrian”.


Vogëlushja Poem Blu Vla. Mirë se erdhe në botë! Shpresojmë që të rritesh e fortë dhe e zgjuar sa edhe e bukur. Thuaji mamit dhe babit t’i lajnë rrobat në lavatriçe në 30 gradë, sa herë që të ndjesh se nuk mund ta mbash qumështin e mamit në stomak, ka shkruar Noizy dhe skuadra e tij në pusullën për vogëlushen.