Take a fresh look at your lifestyle.

Gold AG dhe Adem Ramadani vijnë me një bashkëpunim interesant

Gold AG vs Adem Ramadani - Era Ramazan

Reperi i njohur Gold AG dhe ilahisti ynë Adem Ramadani vijnë me një bashkëpunim interesant që deri sot nuk ka ndodhur në kulturën muzikore.

Përveq kombinimit rep dhe ilahi, ku trajtohet tema e Ramazanit, e veçanta është se gjatë interpretimit nuk ka muzikë!

Ky duet i veçant po pritet mirë nga publiku. Ju ftojmë t’a ndëgjoni: