Take a fresh look at your lifestyle.

Vendet më të ftohta në botë, foto spektakolare

Magjia e bores dhe akullit

Fotot në galerinë e mësipërme janë fitueset e një konkursi prestigjioz që quhet “Të kapësh ekstremin”.

Në këtë konkurs duhet të kapësh në aparatin fotografik pamjet më të bukura të botës së egër, në cepat më të ftohtë të botës.