Take a fresh look at your lifestyle.

Dhjetë futbollistë të Gjilanit agjërojnë muajin e Ramazanit

Dhjetë futbollistë të ekipit Gjilani që garon në Superligën e Kosovën agjërojnë gjatë muajit të Ramazanit.

Në mesin e këtyre janë edhe dy vëllezërit nga Bregu i Fildishtë.

Se si është një ditë mes stërvitjeve dhe ndeshjeve gjatë këtij muaji ata tregojnë për Klan Kosovën.