Take a fresh look at your lifestyle.

Gjest i veçantë, Messi vendos në ankand këpucët për fëmijët e sëmurë

Gjest i veçantë, Messi vendos në ankand këpucët për fëmijët e sëmurë
Leo Messi ka vendosur të nxjerrë në një ankand këpucët e tij, me të cilat shënoi golin e 644 për Barcelonën.

Ai vendosi rekord me atë gol dhe tani tifozët e tij mund t’i bëjnë tyret ato.

Paratë që do të mblidhen nga ky ankand do të shkojnë sigurisht për bamirësi, konkretisht për fëmijët e sëmurë.