Take a fresh look at your lifestyle.

Aktorët e “Farë e flliqtë” agjërojnë muajin e Ramazanit

Dy aktoret e serialit “Farë e flliqtë”, Edon Berveniku dhe Muhamed Arifi kanë qenë të ftuar sot në Express Rozë

E një ndër pyetjet e para që atyre ua ka bërë moderatorja Festa Qoqaj ka qenë edhe ajo për muajin e Ramazanit.

A jeni duke agjëruar? – ka qenë pyetja e Festas, kurse ata janë përgjigjur të dy njezëri se “po”.

Të dy aktorët kanë luajtur në disa seriale por kohëve të fundit ata janë duke luajtur në serialin “Fare e flliqtë”.