Take a fresh look at your lifestyle.

Gold AG me dedikim prekës për babain e tij

Reperi i njohur shqiptar, Gold AG, është mjaft aktiv dhe i hapur me fansat e publikun në rrjete sociale.

Ai ndan imazhe e video të ndryshme teksa nuk mungon me postime edhe nga përditshëmria, siç ka ndodhur me këtë të fundit.

I njëjti duket se po qëndron në vendlindjen e tij Preshevë dhe tregon se ka vizituar varrin e të atit që ka vdekur vite më parë.