Take a fresh look at your lifestyle.

Drenicaku lëshon Kosovën, thotë se pa u kthyer Hashim Thaçi nuk do të kthehet

Nuredin Drenica ka marrë vendim të largohet nga Kosova përmes aeroportit të Shkupit.

Ndonëse nuk ka treguar se për ku po largohet, ai ka thënë se pa u kthyer ish-presidenti Hashim Thaçi në Kosovë, nuk do të kthehet as ai.

“Pa u kthye THAÇI me të gjithë ÇLIRIMTARET as unë nuk do të kthehem !”, shkruan mes tjerash ai në mesazhin lamtumirës me vendlindjen.

Postimi i tij i plotë pa ndërhyrje:

Përshëndetje nga AEROPORTI I SHKUPIT… E lash KOSOVËN e plagosur dhe të përçarë si kurrë më parë…. Pa u kthye THAÇI me të gjithë ÇLIRIMTARET as unë nuk do të kthehem….!!!

Pa Hashim Thaçin KOSOVA nuk ka kurrfarë kuptimi……..!

LAMTUMIRË KOSOVË DERI TE VJEN BABUSHI QË UNË SHPRESOJ DHE BESOJ SHUMË SHPEJTË….!