Take a fresh look at your lifestyle.

Është shpallur në kërkim ndërkombëtar, vjen reagimi i Fjolla Morinës

Këngëtarja e njohur shqiptare, Fjolla Morina, është e dënuar me 6 vite burg.

Ajo së fundi është shpallur edhe në kërkim ndërkombëtar dhe më vonë erdhi edhe reagimi i saj

Ajo ka vendosur që të mbyll rrjetet sociale, edhe pse ka qenë shumë aktive duke pozuar gjithmonë krah bashkëshortit.

Kujtojmë se, Fjolla Morina ka kurorëzuar dashurinë e saj me martesë para pak jave në Maldive.