Take a fresh look at your lifestyle.

Qeveria ndan 5 milionë euro për mjekët dhe policët

Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës është marrë vendim që të ndahen pesë milionë euro për policët dhe mjekët që janë angazhuar në luftën kundër koronavirusit.

Gjithashtu për gastronominë janë ndarë gjashtë milionë euro.

Krahas kësaj, pesë milionë euro janë ndarë për zyrtarët policorë dhe mjekët të cilët kanë qenë të angazhuar për të zbatuar masat kundër COVID-19, ndërsa 6 milionë për bizneset e gastronominë.