Take a fresh look at your lifestyle.

Blerimi thotë se ka marrë kërcënime nga kushërinjtë e Antonelës

Antonela ka pasur një debat të ashpër me Blerimin pasi ai e cilësoi si ato femra që qëndrojnë me këmbët përpjetë.

Për këtë çështje, ka reaguar Blerimi duke thënë se do ta sqarojë situatën dhe nuk ka pasur tendencë të ofendojë Antonelën dhe tregoi se ka pasur kërcënime nga persona që identifikohen si kushërinjtë e saj.

Blerim: Nuk e kam quajtur Antonelën k*rvë se nuk ma lejon edukata. Kam pasur dhe kërcënime dhe mesazhe të shumta që thonë se jam kushëriri i Antonelës do të bëj kështu e ashtu.

Antonela: Nëse dikush do të bëjë diçka, nuk lë shenja.

Blerim: Nëse nuk ke lidhje, i pres të gjithë ata bujrum dhe i tregoj kush është Blerim Dauti. Unë nuk të kam thënë k*rvë se më vjen dhe turp ta them këtë fjalë.

Antonela: Ashtu është kuptimi.

Blerim: Ka qenë shaka dhe jo e drejtpërdrejtë.

Antonela: E kuptoj që do të dalësh si i mirë.