Take a fresh look at your lifestyle.

UEFA vjen me një ndryshim të fundit në lidhje me Kampionatin Evropian

UEFA ka bërë disa ndryshime ditën e sotme në lidhje me Kampionatin Evropian.

Stadiumi “Wembley” do të presë një lojë shtesë për Euro 2020 pasi Dublinit iu hoqën katër ndeshjet nga UEFA.

“Wembley” do të presë një ndeshje me eliminim direkt midis fituesve të grupit të Anglisë dhe nënkampionëve në Grupin F më 29 qershor.

Gjithashtu do të thotë që nëse Anglia përparon deri në finale , ata mund të luajnë gjashtë nga shtatë ndeshje në shtëpi.