Take a fresh look at your lifestyle.

136 të vdekur nga koronavirusi në Gjilan, mbi 5 mijë të shëruar

136 të vdekur nga koronavirusi në Gjilan, mbi 5 mijë të shëruar

Që nga fillimi i pandemisë, në Komunën e Gjilanit janë infektuar me koronavirus 6.222 qytetarë, nga 20.048 të testuar.

Deri më tani nga koronavirusi kanë vdekur 136 pacientë ndërsa betejën ndaj tij e kanë fituar 5.654 qytetarë.

Aktualisht janë 433 raste aktive, 74 të hospitalizuar dhe 104 mostra në pritje të rezultatit