Take a fresh look at your lifestyle.

Burrë e grua goditen me karrige në qendrën e votimit

Një prej komisionerëve në qendrën e votimit ku ka ndodhur përplasja në Maliq ka treguar për gazetarët se si ka nisur incidenti që është përshkallëzuar në dhunë, mes vëzhguesit të Partisë Demokratike dhe çiftit të bashkëshortëve që kanë mbetur të dëmtuar rëndë.

Ai shprehet se këta të fundit donin të votonin familjarisht bashkë me djalin e tyre dhe në këtë moment vëzhguesi i PD i ka kundërshtuar duke deklaruar se diçka e tillë është e ndaluar me ligj. Në këtë moment shton ai, djali i tyre është zotuar se do ta bëjnë votimin familjar dhe për këtë nuk i ndalon askush.