Take a fresh look at your lifestyle.

Arsimi e harron Anën, shihet me këtë ish-konkurrente të “Love Story”

Arsimi e harron Anën, shihet me këtë ish-konkurrente të “Love Story”

Ana dhe Arsimit tashmë disa ditë kanë vendosur t’i japin fund lidhjes së tyre.

Sipas Arsimit, Ana dëshironte të ishte në vëmendje dhe kjo gjë e kishte penguar atë.
Pas ndarjes, ai duket se ka gjetur ngushëllim diku tjetër.

Ai u pa nën shoqërinë e ish konkurrentës të ‘Love Story’, Enxhit.

Të afruar me njëri tjetrin dhe të buzëqeshur, lanë vend për dyshime se ata mund të kenë më shumë se miqësi.