Take a fresh look at your lifestyle.

Humb një person nga Skenderaj, kontaktoni në këtë numër nëse dini diçka për të

Një burrë nga Komuna e Skenderajit është larguar nga shtëpia e tij rreth orës 06:00 me datë 24.04.2021 dhe nga ajo kohë nuk është kthyer.

Familjarë të tij kanë kërkuar ndihmë për gjetjen e tij nepërmjet një postimi në facebook, shkruan Jepi zë.

Postimi i plotë:

VËMENDJE !!!

PËRSON I HUMBUR

Emri : Durmish

Mbiemri: Halili

Mosha: 1985

Komuna: Skenderaj

Fshati: Plluzhinë

Info:

Gjendja fizike: Gjaket ngjyrë e kaltert krahet dhe shpina e kuqe,

Gjendja shendetësore: e mir

me dat: 24-04-2021 ka dal nga shtepija ne 06:h mengjes dhe nuk ësht kthy me.

Per informacione ju lutem na kontaktoni

192 – policia

049 878999 – familjar

045 502701 – familjar