Take a fresh look at your lifestyle.

Numërimi në Tiranë, kaq vota ka marrë deri më tani Boiken Abazi

Deri në orën 07:31 të mëngjesit të sotëm në Tiranë janë numëruar 195 nga 1243 kuti në total.

Deri tani PS udhëheq me 51.46 %, e ndjekur nga PD me 36.12 %, 6.07 % dhe PSD e drejtuar nga Tomi Doshi, i cili dha dorëheqjen, 2.84 %.

Nga votat e numëruara deri tani, kreu i LVV-së në Shqipëri ka marrë 483 vota.