Take a fresh look at your lifestyle.

Nëse dini diçka për këtë person lajmërojeni menjëherë Policinë e Kosovës

Nëse dikush ka informacion në lidhje me të kërkuarin Burhan Cej, ta informojë policinë menjëherë, thuhet në kërkesën e policisë dërguar mediave.

“Sektori Rajonal i Hetimeve në Prizren është duke hetuar rastin “Vjedhje në Tentative” dhe “Prezantim i rremë”.

Informatat mund të percillen përmes numrave zyrtar si më poshtë:

Nga telefonia fikse dhe mobile: 192 ose 038 550 999, ne Prizren 029 244 355

Të gjitha thirrjet në numrin 080019999 janë anonime, pa pagesë dhe konfidenciale.

Ju mund të dërgoni informatat e juaja edhe në adresën elektronike info@kosovopolice.com apo ne aplikacionin “Lajmëro Policin딓, thuhet në njoftimin e policisë.

Bashkangjitur e keni foton dhe të dhënat e personit të dyshimtë i cili po kërkohet nga Hetimet Rajonale në Prizren.