Take a fresh look at your lifestyle.

76 vjet më parë Hitleri doli nga bunkeri i tij për herë të fundit, kjo është fotoja e tij e fundit

Adolf Hitler, një nga figurat më kontraverze në historinë e njerëzimit, vështroi nga bunkeri i tij për herë të fundit me 28 Prill 1945.

Një fotograf i aftë arriti ta kapë atë duke vështruar Rajhun e tij imagjinar në rrënoja, dhe besohet se kjo është fotografia e fundit e Hitlerit e bërë ndonjëherë.

Vetëm dy ditë më vonë, ai bëri vetëvrasje në bunkerin e tij dhe kështu përfundoi, një nga epokat më të përgjakshme në historinë njerëzore.