Take a fresh look at your lifestyle.

Pa nis të tretin, Rama parashikon mandatin e 4-të për PS

Kryeministri Edi Rama ka folur në emisionin “Opinion” për rezultatin e zgjedhjeve të së dielës.

Rama tha se që nga viti 2005, PS ka pasur rritje të votave, ndërsa parashikoi dhe një mandat të katërt për PS.

“Që nga viti 2005 vetëm po rritem, në 2009 humbëm për shkak të formulës së koalicionit.Në zgjedhjet e tjetra PS do të jetë mbi 850 mijë vota. Nuk e vendo unë sa do marr, ajnë objektiva bazuar në analiza. Është shkencë kjo.”-tha Rama.