Take a fresh look at your lifestyle.

Fero publikon fotografi me të bijën

Pak ditë më parë, Fero u bë baba për herë të parë.

Ai dhe Arbenita u bënë prindër të një vajze që vendosën ta quajnë Nina.

Përgjatë kësaj periudhe, çifti kanë vendosur të jenë më hermetik duke mos ndarë shumë fotografi të vajzës me publikun.

Një moment simpatik babë e bijë, Fero e ka ndarë sot, ndonëse sërish ka mbuluar fytyrën e vajzës.