Take a fresh look at your lifestyle.

Test psikologjik/ Cilën akullore do të konsumonit? Ja çfarë zbulon zgjedhja që bëtë për ju

Dr. Hirsch deklaron se shija e preferuar e akullores përcaktohet që në fëmijëri dhe, si rregull, nuk ndryshon gjatë gjithë jetës, shkruan “Italia Feed”.

Nëse keni zgjedhur:

1. Vanilje

Sipas një studimi nga Dr. Alan Hirsch, shumica e njerëzve mendojnë se akullorja me vanilje është e thjeshtë dhe e mërzitshme, por adhuruesit e vaniljes janë me të vërtetë idealistë, impulsivë dhe “mbështeten më shumë te intuita sesa tek logjika”.

Njerëzit e dashuruar me vaniljen kanë vetëbesim, ata gjithmonë përpiqen të bëjnë më të mirën dhe të marrin vendimet më të mira. Shumicën e kohës jeni të suksesshëm në atë që bëni!

2. Çokollatë

Nëse çokollata është zgjedhja juaj, ju jeni dramatik, i gëzuar, simpatik, joshës dhe i sigurt.

Për më tepër, ata që zgjedhin akulloren me çokollatë janë të përulur, të thjeshtë dhe të sinqertë. Ata kanë një zemër të madhe dhe janë shumë bujarë!

3. Luleshtrydhe dhe krem

Jeni të orientuar drejt detajeve, të ditur dhe një perfeksionist, akullorja me luleshtrydhe me krem është ndoshta shija juaj e preferuar. Sipas studimit, edhe adhuruesit e kësaj akulloreje janë plot jetë.

Një studim nga Hirsch ka treguar se dashamirët e akullores me luleshtrydhe dhe krem nuk kujdesen për të ardhmen dhe e jetojnë të tashmen intensivisht.

4. Karamel

Në një studim nga Hirsch, adhuruesit e akullores me karamel janë tolerantë, besnikë dhe introvertë. Hirsch beson se adhuruesit e karamelit janë logjikë dhe të zhytur në mendime.

Për më tepër, ata janë njerëz jashtëzakonisht inteligjentë dhe të vendosur, gjithmonë marrin atë që duan dhe kanë një të ardhme të ndritur!

5. Çokollatë dhe mente

Nëse preferoni mente me çokollatë, ka shumë të ngjarë që të jeni ambiciozë, të lirë, të sigurt dhe sipas hulumtimit të Hirsch, nuk jeni plotësisht të kënaqur me atë që keni, gjithnjë kërkoni më shumë.

Sidoqoftë, Hirsch zbuloi se adhuruesit e çokollatës me mente janë shumë të mirë për të bërë miq.

6. Të gjitha shijet

Njerëzit që preferojnë akulloren me të gjitha shijet janë më pesimistë sesa mendoni, tha Hirsch.

Kjo është e meta e madhe e këtyre njerëzve, por përkundër kësaj ata kanë shumë cilësi të tjera të tilla si mirësia dhe ndjeshmëria.