Take a fresh look at your lifestyle.

Ahmeti merr vendim: Ndalohet qarkullimi i veturave në Gërmi

Kreu i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka marrë vendim që të ndalohet qarkullimi i veturave në Gërmi.

Sipas kësaj urdhërese, në Gërmi kanë të drejtë të kalojnë vetëm disa vetura, prej tyre shumica zyrtare si ajo e policisë apo EULEX-it dhe ato të domosdoshmet si kompanitë e pastrimit.