Take a fresh look at your lifestyle.

Përleshje në aksionin kundër pandemisë ilegale në park në Paris

Zyrtarët policorë janë përleshur me qindra pjesëmarrës të një ndeje në Paris. Situata është përshkallëzuar kur forcat e rendit kanë ndërhyrë për ta ndërprerë ilegale në ditën e punëtorëve në kryeqytetin francez.

Pjesëmarrësit kanë thyer orën policore që fillon prej orës gjashtë të pasdites. Autoritetet kanë thënë gjithashtu se janë injoruar kufizimet e vendosura nga qeveria në ndejën e mbajtur në parkun Bercy në Paris.

Policia ka përdorur plumba gome dhe gaz lotsjellës në përpjekje për ta shpërndarë turmën, e cila ia ka kthyer me hedhje të shisheve dhe kanistrave të gazit lotsjellës.

Tre persona janë arrestuar, përfshirë edhe organizatorin e ndejës, i cili po mbahet në paraburgim, kanë treguar autoritetet franceze të sigurisë.