Take a fresh look at your lifestyle.

925 gjoba për mosrespektim të masave antiCOVID

Policia e Kosovës ka shqiptuar 952 gjoba për mosrespektim të masave antiCOVID.

Sipas njoftimit të policisë 952 persona janë gjobitur për mosrespektim të masave për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Policia ka njoftuar po ashtu se ka shqiptuar edhe 926 gjoba për mosrespektim të rregullave të trafikut.

Dhe sipas raportit të policisë gjatë 24-orëve kanë ndodhur 16 aksidente me të lënduar dhe 22 aksidente trafiku me dëme materiale.