Take a fresh look at your lifestyle.

Vazhdon gjendja e rëndë në Indi, mbi 400 mijë raste të reja dhe rekord i numrit të vdekurve

Gjendja e rëndë me koronavirus në Indi është duke vazhduar.

Në 24 orët e fundit janë shënuar 401 mijë e 229 raste të reja me koronavirus.

Ndërsa në 24 orët e fundit kanë vdekur 4191 persona si pasoj e Covid 19.

Ky numër i vdekjeve është më i larti në Indi që nga fillimi i pandemisë