Take a fresh look at your lifestyle.

SHALIANI N’PYETJE – PSE DËSHIRON ME E TAKU RIFAT JASHARIN?!

n'Pyetje - Shaliani

Intervista n’Pyetje me rep këngëtarin i cili po then rekorde kohën e fundit dhe mjaft shum po pëlqehet nga të gjitha moshat, bëhet fjalë pë Shalianin!

Këtu më poshtë mund ta shikoni intervistën e plotë: