Take a fresh look at your lifestyle.

23 vjeçares i injektohen 6 doza të vaksinës Pfizer, kjo është gjendja e saj

Një vajzë italiane, ditën e djeshme, në një spital të Toskanës aksidentalisht mori gjashtë doza të vaksinës Pfizer-BioNTech, por fatmirësisht nuk kati ndonjë komplikacion.

Mediat e huaja shkruajnë se një infermiere bëri një gabim dhe në vend që të administronte një dozë të vaksinës, ajo përdori përmbajtjen e tërë shishkës gjatë vaksinimit të studentes 23-vjeçare të mjekësisë.

Provat klinike të vaksinës Pfizer-BioNTech në rastet e marrjes së mbidozës janë ndërprerë në të njëjtën kohë me katër doza, ndërsa rasti i marrjes së gjashtë dozave nuk përfshihet në literaturë.