Take a fresh look at your lifestyle.

Tuna lind fëmijën e dytë pas një shtatëzanie të mbajtur secret

Tuna ka treguar se emri i djalit të saj të dytë

Tuna është bërë nënë për të dytën herë, pas një shtatëzanie të mbajtur larg syrit të publikut.

Megjithatë pas lindjes ajo ka postuar një foto nga salla duke dhënë bashkë me të lajmin për lindjen e fëmijës.

“Luta Zotin të më sjell në jetë një mashkull që do të më dojë gjithmonë. Ai më bekoi me dy djem”, ka shkruar ajo në përshkrim.

Tuna ka treguar se emri i djali të saj të dytë është Zen dhe supozohet që edhe ky fëmijë të jetë me ish burrin e saj Patris Berisha, pasi edhe ky i fundit ka reagur me një postim të një fotoje me fëmijën e sapolindur