Take a fresh look at your lifestyle.

Publikohet një fotografi e rrallë e Adem Jasharit dhe Kadri Veselit e bërë në vitin 1993

Së fundmi është publikuar një fotografi e Kadri Veselit, ish-kryetarit të PDK-së i cili po akuzohet në Hagë, në shoqërinë e Komandantit Legjendar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Adem Jashari.

Fotoja thuhet se është bërë në vitin 1993, shkruan Reporteri.net.