Take a fresh look at your lifestyle.

Episodi i dytë i serialit Rrushe është këtu – plot dramë e tension, në një super-episod

Sonte, seriali më i ri vendor Rrushe, vazhdoi me episodin e dytë, pas një përfundimi dramatik të episodit të parë. Rrushe u shfaq në ora 20:00 në T7 ndërsa atë mund ta shikoni tani në gjirafaVideo.

Episodi i parë i serialit Rrushe solli një dramë të vërtetë, që filloi me një incident krejt në fillim të episodit, dhe përfundoi me një të tillë në fund të tij.

Vesa Pirulli duket në një pozitë jo të favorshme, pas incidentit të shkaktuar nga disa persona, të cilët janë ende të panjohur për publikun.
Episodi i dytë sapo u shfaq në T7, pra nga ora 20:00, ndërsa tani mund ta shikoni episodin e plotë në gjirafaVideo. Në këtë episod gjërat duket se eskalojnë përtej normales, duke vënë personazhet kryesore në udhëkryq, por edhe në rrezik të madh.

Seriali Rrushe u mirëprit nga publiku, ndërsa episodi i dytë është një dëshmi tjetër se përse ky serial krijoi aq bujë të madhe.

Prandaj, e diela mbrëma është për episodin e dytë të serialit Rrushe, të cilin mund ta ndiqni më poshtë, apo duke u futur në gjirafaVideo.com.