Take a fresh look at your lifestyle.

Momenti qesharak ndërmjet Ganimete Musliut e Pal Lekajt

Pothuajse në çdo seancë të Kuvendit të Kosovës, ndodhin situate komike mes deputetëve.

Një e tillë ndodhi edhe sot ndërmjet deputetes së Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu dhe deputetit të AAK-së, Pal Lekaj.

Teksa po votohej për zëvendësit e Avokatit të Popullit, Musliu e Lekaj janë shfaqur të afërt.

Madje në një moment Lekaj pasi e përqafon Musliun, e godet me disa letra që i mbante në duar.