Take a fresh look at your lifestyle.

Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS me anë të një komunikate për media ka bërë të ditur se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, do të ketë ndërprerje të energjisë.

Ndërprerje do të ketë në disa komuna.

Lexo Edhe:
Merkel dhe Abbas mbështesin përpjekjet për arritjen e armëpushimit në Izrael
Njoftimi i plotë:

Gjakovë

Reklamë

1.

Në TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Silosi I (Kodi: 82081001) prej orës 11:30 deri në ora 12:30.

Vendet: 1 konsumator komercial – biznese – Xërxë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Në TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Silosi II (Kodi: 82081002) prej orës 12:30 deri ne ora 13:30

Vendet: 2 konsumatorë komercial – biznese – Xërxë.e

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Në TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Xerxa (Kodi 82081003) nga ora 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: Xëxe – kryesisht konsumatorët komercial – biznese.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Në TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lami Glas (Kodi 82081010) nga ora 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: Xëxe – kryesisht konsumatorë komercial – biznese.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Pejë

1.

Në TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sh. Spahija (Kodi: 50051001) prej orës 11:30 deri ne ora 12:30

Vendet: Lagjja Shaban Spahija.

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele.

4.

Në TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjimnazi (Kodi: 50051014) prej orës 13:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Gjimnazi

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele.

22.05.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaqaniku (kodi 400430) pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV nga ora 11:00 deri 13:00.

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemajli, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë) si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe UÇK, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni dhe rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë);

Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë, Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Çardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: kompletimi i tri kthinave me ndarës të zbarave dhe të ndarësave linjor.

21.05.2021

Punime nga KOSTT-i

Prishtinë

1.

Në TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ketë ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi: 10000001009, 010, 021, 125, 132, 140, 143, 001, 002, 015, 025, 027, 157, 131) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Kozmetika Parfumeri Golding-re, EBC Company, Objekt afarist te HIB-i, Genc Morina – fshati Preoc, Autodardania, Rexhep Beqiri, Arbëria com, Preoci 1dhe 2, HIB Petrolli, Bujar Nuka, Arena auto, Veton Topanica “AS PLAST” shpk.

Arsyeja: Shtrirja e OPGË-së dhe përçuesit në LP112 110 kV NS Kosova A – NS Lipjan – punime nga KOSTT-i.

21.05.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS.10/04KV Çamëria 2 (Kodi: 11000008033) prej orës 16:00 deri në ora 17:00.

Vendet: rr. Haxhi Zeka – një pjesë.

Arsyeja: Ndërrimi i AS dhe panelit TU sipas vërejtjeve nga komisioni, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

22.05.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalj 10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 08:30 – 09:00 dhe nga 16:00 – 16:30

Vendet: Gllobar dhe Terrstenik.

TS 10/0.4kV Gllobar te Isakovit (kod: 16100028113) nga ora 08:30 deri 16:30

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr. 30-Tregtia (Kodi 11000023) nga ora 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Lagjja Mati 1 – një pjesë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Ymer Veliu “NAKI-TRADE” (Kodi 19000026250) nga ora 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza- një pjesë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove.

22.05.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1

Në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10KV Zona Industriale (Kodi: 41000009) prej orës 16:00 deri në ora 18:30.

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllës elektrike, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Në TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10KV Petrova (Kodi: 41046002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00.

Vendet: rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (një pjesë) dhe Mullopolci.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjilan

1.

Në TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10KV L.P Industrial (Kodi: 60062004) prej orës 12:30 deri në ora 16:30.

Vendet: rruga e Bujanovcit: TS-54-MB Gëzimi, TS-55-Ahmeti, TS-56-MB-Agro-Hemerci, TS-64-TS-Privat-Xhevat Bunjaku, TS-101-Tafa Petroll; TS-102-Pro.Eng.Com; TS.104-Remi Petroll; TS.105-Kosova.Comerc.{Xhelali}; TS.107-Evropa; TS-123.Mb.Progresi; TS-143-TS.Muja; 1-Bunari; TS-145-TS-Alushi; TS-146-TS-Kroni.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV sipas zgjidhjes teknike.

23.05.2021

Punime nga pala e tretë

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

TR 2 110/10kV dhe TR 3 110/10kV dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 00:15 deri në ora 03:15

Vendet: rrugët: Adem Gllavica, Adem Jashari, Avdi Kelmendi (një pjesë), Bashkim Krasniqi, e Shqipërisë, e Tiranës, Fehmi Agani, Gjergj Fishta, Hajredin Bajrami, Halil Metaj (një pjesë), Hamëz Jashari (një pjesë), Idriz Ajeti, Iliria, Isa Olluri, Ismet Asllani (një pjesë), Kongresi i Blinajës, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Mbretëresha Teutë, Prizrenit, Qamil Olluri, Robert Gajdiku, Shtjefan Gjeçovi, Skënderbeu, Tahir Sinani, Xhevdet Breznica (një pjesë) dhe Zylfije Gashi, 1 Maji, Adem Jashari, Avdi Kelmendi, Boro Vukmiroviq (një pjesë), Gjergj Fishta, Hamëz Jashari (një pjesë), Haxhi Kleçka, Komandant Kumanova, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Shën Flori dhe Skënderbeu, Gjergj Fishta, Haxhi Kleçka, Komandant Kumanova, Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Shën Flori dhe Skënderbeu, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë (një pjesë); fshatrat: Bablak, Babush, Babush i Ri, Cërnillë, Kojskë, Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mirash, Prelez i Muhaxherëve (një pjesë), Surqinë, Tërn, Rubofc dhe një pjesë e Trim (Tërni), Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i Vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan, D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë, Akllap (lagjja e Akllapit) (një pjesë), Janjevë, Konjuh, Lipjan (lagjja e Akllapit) (një pjesë), Lagjja e Burimit, Lagjja e Re (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë, Qallapeku (një pjesë), Lagjja Sadik Shala dhe Udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), Gjyteze (Grackë e Vjetër), Grackë, Gracka e Vjetër, Jeta e Re (Topliqan), Magurë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Topliçan dhe Topliçani i Vjetër (një pjesë), Banullë, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllogc, Gumnasellë, Lagja e Burimit (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Llugagji, Pojatë, Rubofc (një pjesë) dhe udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), si dhe rrugët: Bajram Gashi (një pjesë), Ganimete Tërbeshi, Qamil Olluri (një pjesë), Sadik Shala dhe Shën Flori, Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkasë (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë), Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, Fushës (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll, Bonita, Coca Cola dhe Dajti.

Arsyeja: Vendosja e kthinës 10(20)kV në NS, sipas pëlqimit elektro-energjetik.