Take a fresh look at your lifestyle.

Nuk respektohet armëpushimi, përleshje të reja mes policisë izraelite dhe palestinezëve në Jeruzalem

Pavarësisht armëpushimit të vendosur mes Izraelit dhe palestinezëve ditën e sotme kanë shpërthyer përleshje të reja në Jeruzalemin Lindor të okupuar.

Përleshjet shpërthyen pas një lutje në Sheshin e Xhamisë ku morën pjesë një numri i madh palestinezësh sipas reprorterëve të AFP në terren.

Megjithëse kishte lëndime për shkak të sulmit, ende nuk është bërë asnjë deklaratë nga Gjysmëhëna e Kuqe Palestineze.