Take a fresh look at your lifestyle.

Rikthehet në krahët e tij, Ledjana i bën Mevlanit komentin më të ëmbël

Pak ditë më parë Ledjana bëri të ditur se ajo dhe Mevlani po kalonin një krizë në marrëdhënien e tyre, prandaj dhe nuk ndiqeshin më në rrjete sociale. Mirëpo, gjejeni çfarë?

Dyshja janë pajtuar dhe kanë filluar ta ndjekin sërish njëri-tjetrin në Instagram.
Për më tepër, vetëm së fundmi, Ledjana ka lënë një koment shumë të ëmbël në një foto të Mevlanit.

“Do të lodh sa të dobësohesh edhe pak, e pastaj s’ka më. Bëj shaka se je shumë cute, suksese sonte në Prishtinë”, i ka shkruar ajo.

Kujtojmë se Ledjana merret me palestër dhe siç duket po sigurohet që dhe Mevlani të veprojë po njëlloj.