Take a fresh look at your lifestyle.

Vidhen stoli ari në një shtëpi në Vrellë të Lipjanit

Stoli ari janë vjedhur në një shtëpi në Vrellë të Lipjanit.

Vjedhja raportohet të ketë ndodhur të shtunën.

Policia e Kosovës njofton se persona të panjohur kanë hyr me forcë në shtëpi ku edhe kanë kryer vjedhjen.

Rasti po vazhdon të hetohet.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar, se person-a të panjohur e forcë kanë depërtuar në shtëpinë e tij dhe nga aty kanë vjedhur një sasi stoli ari. Rasti vazhdon të hetohet”, thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës.