Take a fresh look at your lifestyle.

Incident i sikletshëm! Capita T qëllon me shuplakë vajzën e vogël

Reperi i njohur shqiptar, Capita T, është një nga personat më të dashur për të gjitha gjeneratat.
Së fundi, ai ka qenë i ftuar “Në kurthin e Piter Pan”, ku një dashuri të madhe e priti edhe nga fëmijët dhe ndjekësit e ekranit.

Mirëpo, një incident i cili nuk i ka shpëtuar syrit të publikut është momënti ku ai ka qëlluar me shuplakë një vajzë, padashje.

Ky moment i sikletshëm ndodhi kur ai ka hyrë në skenë dhe ka vrapuar te fëmijët