Take a fresh look at your lifestyle.

Mbi 57 mijë qytetarë vaksinohen kundër COVID-19 në Kosovë, mjekët marrin dozën e dytë në Kukës

Koordinatori i Qendrës së vaksinimit në sallën “1 Tetori” në Prishtinë, Niman Bardhi, në një konferencë për medie ka bërë të ditur se edhe gjatë ditës së sotme ka vazhduar vaksinimi i personave mbi moshën 65 vjeçare kundër COVID-19.

Ai ka thënë se deri tani janë vaksinuar mbi 57 mijë persona në vend, derisa sot kanë filluar të marrin edhe dozën e dytë punëtorët shëndetësorë nga Kosova në Shqipëri.

“Siç e shihni edhe sot po vazhdon vaksinimi i të moshuarve nga mosha 65 vjeç e mbi, ku deri më tani janë vaksinuar mbi 200 persona, ndërsa nëse flasim në nivel vendi kemi mbi 57 mijë të vaksinuar. Ajo që vlen të ceket është që nga ora 12:30 e tutje i gjithë personeli shëndetësor që kanë marrë vaksinën apo dozën e parë në Kukës do të marrin dozën e dytë sot në sallën ‘1 Tetori” dhe që kanë të ndarë kohën e tyre sipas emrit dhe mbiemrit ku nga 300 profesionistët presim që t’i kryejmë me rregull”, tha Bardhi.