Take a fresh look at your lifestyle.

Policia gjobit Xhavit Halitin

Deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti, është ndaluar sot nga zyrtarët policorë në sheshin kryesor të Prishtinës për shkak të mosmbajtjes së maskës, më pas raportohet se edhe është dënuar.

Pas dënimit të shqiptuar Haliti ka vazhduar rrugën drejt mbledhjes së Komisionit në Kuvend.

Policia e Kosovës bazuar në ligjin antiCOVID vazhdimisht shqipton gjoba për qytetarët dhe bizneset të cilët nuk u përmbahen rregullave kundër përhapjes së koronavirusit.