Take a fresh look at your lifestyle.

Në pikë të ditës grabitet institucioni mikrofinanciar në Prishtinë

Rreth orës 12:15 është raportuar për një grabitje të ndodhur në filialin e një institucioni mikrofinanciar, të pagesave në rrugën “Agim Ramadani” në Prishtinë.

“Policia ka dalë në vendngjarje dhe nga informacionet e para dyshohet që grabitja të jetë kryer nga një person.

Aktialisht po vazhdon hetimi bashke me ndërmarrjen e veprimeve të nevojshme policore me qëllim ndriçimin e rastit”, ka konfirmuar policia për Express.