Take a fresh look at your lifestyle.

Hoxha nga Mitrovica, Fatmir Latifaj shtrihet në një spital në Turqi

Hoxha i njohur nga Shipoli, Fatmir Latifaj, është në gjendje jo të mirë shëndetësore.

“Jepi zë” mëson se ai u dërgua mbrëmë për trajtim urgjent në Turqi.

Siç mësohet, Latifaj ka komplikim në zemër dhe për këtë do të operohet në një spital turk.

Gazeta ka mësuar se trajtimin në një spital modern e kanë mundësuar shokët dhe miqt.