Take a fresh look at your lifestyle.

Leonardo Di Caprio vendos të shesë rezidencën luksoze për 8.5 milion dollarë

Vetëm disa ditë pasi mori një shtëpi të re në Los Angelos nga ylli i Familjes Moderne, Jesse Tyler Ferguson, Leonardo DiCaprio shet një vendbanim në Bregun Lindor.

Aktori, 46-vjeçar ka renditur vendndodhjen e tij në West Village dhe tërheqjen e Wellness për 8.5 milion dollarë, sipas New York Post, transmeton lajmi.net.
Apartamenti, 3,673 metra katrorë është në ndërtesën Delos, i cili është shpallur si një nga ndërtesat e para të Wellness të New York.

DiCaprio, është gjithashtu në bordin e Delos, i përshkruar si, ‘një jo-fitimprurëse kushtuar veçorive që promovojnë mirëqenien në pasuri të paluajtshme’, me Bill Gates dhe Jeff Vinik, midis anëtarëve të tjerë të bordit.